1år med Cheerleading i Morgen!

Er hjemme fra skolen i dag, er forsatt syk.. Så jeg orker bare ikke å gå noen steder, idag når jeg våknet fikk jeg en sånn god følelse, fordi jeg så faktisk solen skinne inn vinduet. Jeg våknet faktisk med et Smil, har ikke hatt en sånn deilig følelse på lenge!

I morgen, tror jeg så er det 1 år siden jeg begynte på cheerleading, men senior laget har noen problemer med trener og sånn, så jeg tror kanskje det ikke kommer til å vare så mye lengre. Men junior laget er jo forsatt et lag, de er ikke så få så. Men nå har jeg ikke vært på trening på en stund, Skulle egentlig i dag, men Morfar har bursdag! Kanskje derfor jeg våknet med et smil. Selv om jeg er syk, må jeg nesten komme i besøket hanes, fordi han er min morfar og jeg er så glad i han!

Håper jeg blir bedre til senere!

Har tenkt på å bytte lag, i Bergen, eller utenfor finnes jo det Sharks er på stora, Åsane Seahawks og knights er på Knarvik (er ikke 100% sikker om det er riktig) og så har vi jo Bergen Storm som jeg går på nå.

Skulle ønske laget var sånn i fjord  at vi kunne bli med på NM, det var den beste opplevelsen jeg noen gang har hatt liksom.. men vi kommer jo ikke til å bli med så, ikke junior heller, de har ikke vært med i konkurranse enda, og NM var vår første. Litt vanskelig å fikse uten trener da!

en collage jeg laget for en stund siden. dette ser Senior. jeg er med på den to steder, du kommer aldri til å finne meg, to forskjellige hårfarger, eller 3, men den 3 ser du ikke. hehe!

Headeren på bloggen til Storm! jeg har laget den og bloggen. www.stormcheer.blogg.no jeg er ikke de enste som blogger.

Jaja, driver du med noe sport?Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar
Mitt navn er Helen, jeg er en jente som har bursdag sent på året og er 18 år, har veldig lite fritid, livet mitt går ut på, foto, cheerleading, ha det gøy og skolearbeid.
hits