FOTO KONK

Jeg skal faktisk være med i en foto konkuranse, det er kanskje 1 1/2 år siden, er ikke helt sikker. Men har da ikke alle bildene mine heller, pga den stygge harddisken min ikke gidder å funke, men får håpe de jeg har holder. Det er vanskelig å bestemme seg, men det er typisk på at de beste, er de jeg ikke velger.

 

Tema: Sol


Men jeg liker de to bildene jeg har valgt, håper virkelig jeg kan bli en av de 5 beste.  Dette er bloggen hennes, btw leser bloggen hennes vær dag, har gjort det siden rundt hun begynte! hun er en av de beste bloggerene jeg vet om, hadde faktisk tenkt å anbefale henne fra før av, men skal gjøre det også, fordi det er flere jeg skal anbefale!

 

http://carolinemaria.blogg.no/1298407281_fotokonkurranse.html her kan du delta!


Dette bildet tok jeg fra flyet, pga jeg lovet at jeg skulle få det beste bilde på fly turen, ingen konkurranse! men jeg laget et løfte til meg selv, at jeg skulle drite i å slå av kamera på flyet, å få et bra bilde. Jeg liker bildet veldig godt da!


Dette bildet tok jeg på 17 mai, på bryggen i Bergen! jeg er veldig glad i dette bildet, fordi det gir meg minner, ikke bare fra 17 mai, men fra utrolig gode minner da jeg var i danmark, det minner meg veldig om en stund der ute, når solen gikk ned, dette bilde betyr en god del for meg, jeg blir glad av og se på det! <3


Ingen av bildene er redigert, bare klippet litt i, fordi de var veldig merkelig form.

 

http://carolinemaria.blogg.no


Husk ta en titt på bloggen hennes, bare digger den!Én kommentar

No way man

28.02.2011 kl.23:22

Fine bilder :D

Skriv en ny kommentar
Mitt navn er Helen, jeg er en jente som har bursdag sent på året og er 18 år, har veldig lite fritid, livet mitt går ut på, foto, cheerleading, ha det gøy og skolearbeid.
hits