Hjemme fra cheer trening!

Heisann småfolk.

Helen er hjemme fra trening, gleder meg til i morgen da skal vi ha kosekveld med hele laget! det blir jo kjempekos, cheerleading filmer, singstar og masse gøy!

Jeg har vært over happy idag, herregud. har så mye energidrikker i kroppen, haha burn, battery og urge intense, alle sammen store også. Så det jeg har gjort idag er å prøve å få folk til å være happy på trening, har jo trent også da selvfølgelig, også må jo jeg fortelle hva jeg fikk til idag.

Hadde en sånn liten stund der jeg ikke fikk foten opp en gang, jeg kan ta den lengre opp nå!


Veldig dårlig kvaliet, det kalles mobil kamera uten blitz. Jeg savner speilrefleksen min så mye altså!


Veldig koselig trening i dag, går på et helt fantastisk lag, storm er det beste laget ever! men jeg må nesten legge meg, har ikke sovet eller jeg lå meg rette etterskolen våknet kl 00:01 så satt jeg og så på falshforward hele natten, har sett hele sesongen, så sykt utrettferdig at det ikke kommer sesong nr 2!

Og jeg skal ta en tidligere buss i morgen, slik jeg kan rekke å gå på butikken på bystasjonen før jeg skal ta bybanen til skolen. Fordi jeg greide å glemme flasken min, og jeg vil ha en lik en!!

Natta folkens, drøm søtt!Én kommentar

BlueBay

24.03.2011 kl.22:10

wow, myk du er! Klarer nesten ikke å løfte beinet oppover jeg xD

Skriv en ny kommentar
Mitt navn er Helen, jeg er en jente som har bursdag sent på året og er 18 år, har veldig lite fritid, livet mitt går ut på, foto, cheerleading, ha det gøy og skolearbeid.
hits