Verdens beste trening! video

Heisann folkens!

Har hatt den beste cheerleading treningen min på en god stund altså. Vi er i egene stunt grupper når, fordi vi skal øve til et show enten den 16, eller 9 april. Mest sannsyneligvis den 16. Men da skal vi ha et "half-time show" i pausen til kampen til det Amerikanske laget Storm, vi er Storm cheer.

Har kjedet meg litt etter trening så har laget en video. Vi fikk ikke alt på film, så dette er bare smått. Vi øvde på Prep, cradle, retake direkte til qupie, stepover.  men på filmen så er det jo bare prep, retake, cradle qupie og ikke helt riktig heller, fordi jeg har klippet og flyttet på ting.
Her er videoen, jeg har lært meg masse nytt idag. Fordi begynte å være side/base på tirsdag, har egentlig vært bak og jeg trives som side! Det er mye bedre. Så lærte meg masse idag, derfor er dette den beste treningen jeg har hatt på lenge. Og jeg er også på verdens beste gruppe! altså kjempe greie og flinke folk så dette skal gå fint!Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar
Mitt navn er Helen, jeg er en jente som har bursdag sent på året og er 18 år, har veldig lite fritid, livet mitt går ut på, foto, cheerleading, ha det gøy og skolearbeid.
hits