Bilde på bussen

Heisann!

er kommer meg hjem fra cheerleading trening. Det var en utrolig bra trening idag, vi har øvd på et show vi skal ha i halvtimen av en fotballkamp "amerikansk fotball" en merkelig grunn så får vi det best til når vi er i gymsalen der vi trener. Hehe, litt tidig! men jeg er på gruppe med noen som er kjempeflinke så, alt kommer til å gå kjempeflott!


//Helén jeg har tatt dette når jeg satt i bussen på vei til cheerleading treningen. Syntes det ble litt stilig, slik gjør man når man kjeder seg på bussen.

I morgen kommer pappa til Bergen og da får jeg speilrefleksen min pluss to nye linser/objektiver. du kan se bilder lengre nede av linsene, Linsen ble ødelagt altså det gikk ikke an å feste den, så den har ligget hos pappa i Oslo en stud, å endelig får jeg den tilbake. Et pluss er at jeg også får se pappa igjen, har ikke sett han siden nyttår!

Men jeg skal dusje og sånn, så er det natta for meg! God natt.Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar
Mitt navn er Helen, jeg er en jente som har bursdag sent på året og er 18 år, har veldig lite fritid, livet mitt går ut på, foto, cheerleading, ha det gøy og skolearbeid.
hits