Jeg har fått speilrefleksen min!

Heisann folkens!

jeg har endelig fått speilrefleksen min tilbake med to nye linser. Har fått en zom linse, den zomer fra 70-300 også har jeg fått en ny av den jeg hadde. Grunnen for at jeg ikke har hatt den på lenge er fordi mamma mistet den i gulvet på flyplassen! men det som er forskjellen på den linsen nå, er at jeg har fått UV-filter på den også har jeg fått sol deksel til begge linsene!

Åe, jeg er så glad btw kamera mitt er litt gamelt, har tenkt å kjøpe nytt. Men har ikke bruk for det enda. eller det er ikke så gamelt det er fra 27 april 2009 ikke lenge til det er 2 år gammelt. Har Nikon D60. men elsker kamera mitt og elsker Nikon også så.Tatt med zom 300, altså jeg stod utrolig langt vekke når jeg tok bildet!Dette er også tatt med zom 300, altså veldig langt ifra.Helt random bilde, syntes det ble litt stilig så bare lå det inn!


Også alle disse bildene er bare tatt for testing av linser og slikt. Åe, har vært en kjempe fin dag idag, fordi jeg har sett pappa og har vært hos farmor!

Skal resie til Oslo igjen i påskeferien da får jeg se han igjen, så det er ikke så lenge igjen.Én kommentar

Ivysaur~.

06.04.2011 kl.23:41

Kjempe flotte bilder.^^

Skriv en ny kommentar
Mitt navn er Helen, jeg er en jente som har bursdag sent på året og er 18 år, har veldig lite fritid, livet mitt går ut på, foto, cheerleading, ha det gøy og skolearbeid.
hits