VM i cheer og mer.

jeg legger meg nå, helgen er over og jeg skulle ønske det er lengre helg men nei sånn er det ikke. Er drit trøtt jeg legger meg aaalt for sent altså. 

sier at jeg skal legge meg, til meg selv altså sitter meg ned forand pcen av og til skriver et natta innlegg nå på denne tiden og legger meg kl 2. men nå skal jeg legge meg etter dette innlegget, eller jeg skal prøve. Men en annen ting er at jeg er sykt stolt over norge! 

det var worlds altså VM i cheerleading! Norge fikk utrolig brae plasser, tror mange av plassene er ikke sikkret enda. Men det er no allefall 3 2. plasser! helt sykt. og det er viqueens (4 poeng fra første plass),  Team Norway All Girl Premier og group stunten! det er helt sykt så flinke dem er!  coed laget fra Norge kom på 8. plass og intos (SOM ER MED I NORSKE TALENTER) er på en 4. plass! tror de kan stige, er ikke 100% sikker på plassene men det er det jeg har hørt. 

det er jo bare USA om ligger forand to av andreplassene!

Denne videoen må du se, kan ikke stoppe å se den, det er helt utrolig hvor flink de er!


Sant de er helt utrolige  eller? om du ikke så den, går du glipp av noe!

,Men skal ikke mase så mye mere om cheerleading.Skal bare si hva jeg har gjor ti helgen jeg har faktisk vært med rebekka og kjæresten og etter det grillet. Skal legge ut bildene, men ikke idag!

Vi har tatt masse bilder, ofc tar man bilder når det er fint vær, elsker det så. ellers har jeg bare sittet inne.

Men jeg skal legge meg, så¨sier bare godnatt og drøm søtt!

Så du videoen og hva syntes du?

 Én kommentar

06.05.2011 kl.13:55

Skriv at leserene må stemme på intros neste uke da:) heheh, de fortjener virkelig å komme til finalen:)

Skriv en ny kommentar
Mitt navn er Helen, jeg er en jente som har bursdag sent på året og er 18 år, har veldig lite fritid, livet mitt går ut på, foto, cheerleading, ha det gøy og skolearbeid.
hits