Fotografier i regnet, i skoletiden!

Men og Rose i klaseen dro ned til byn (bergen) etter å ha hatt engen trening i gymmen, der oppgaven var at vi skulle GÅ til brann stadioen. Men vi tok bybanen og derfra skulle vi sende et bilde til gym læreren. 

 

Flott vi har bybane da, liksom det er et stopp som heter "brann stadioen" har aldri vært der. Så gikk et nytt sted i dag, men jeg gikk ikke bare et nytt sted meg og rose er på gruppe sammen i et lite "bilde prosjekt" vi går design og håndverk. Så vi skulle liksom ta bilder med mobil, eller hva vi hadde. Men jeg har jo speilrefleks og elsker å ta bilder.

 

Men uheldigvis regnet det i dag, så det var litt vanskelig å ta bilder med kamera, fordi det ble så utrolig vått. Så sorry men bildene ble ikke akkurat de beste, prøvde å få så godt jeg kunne!


Ja, og her har du "the real me" neida, haha kjedet meg og jeg ser gal ut på alle bildene så lå bare ut dette! selvom her er det meningen og se gal ut!

 

Hva gjorde du idag?
3 kommentarer

Photoloving

14.06.2011 kl.16:41

Kjempefine bilder!

RoseMari

14.06.2011 kl.21:00

Flinke vi er :D hehe

Marthe Hjelmeland <3

14.06.2011 kl.21:03

nydelige bilder!

Skriv en ny kommentar
Mitt navn er Helen, jeg er en jente som har bursdag sent på året og er 18 år, har veldig lite fritid, livet mitt går ut på, foto, cheerleading, ha det gøy og skolearbeid.
hits