En smakebit av bildene.

På mandag skal vi faktisk framføre noen bilder som vi tok, for å ha noe å gjøre. Heldigvis for meg elsker jeg å ta bilder. Ellers hadde dette vært noe dritt..

 

Men vi skulle sette dem sammen i collage ikke bare en, eller jo egentlig skulle vi lage en. Men jeg har så mye bilder at, og jeg brukte få bilder i en collage. Dette er ikke sånn jeg har sittet sammen selv, det er et program som gjør det for meg. Skulle gjort det selv, men da må jeg sitte så lenge med alle de bildene.

 


 

Håper det er greit for læreren at jeg bruker bilder av folk også. Om du ikke fikk det med deg, så er jeg ikke ferdig og jeg har tatt bildene selv ofc.De skal faktisk henge opp bildene på veggen til neste års skole elever.. 

 

So what do you think?2 kommentarer

Synnøve Strand

18.06.2011 kl.21:21

så sykt fine bilder!
den neste dagen jeg kan gå i singlett eller kjole så skal jeg gi deg et pling? vil ha sånne søte sommerbilder! og når vi har tatt bilder vil jeg mer enn gjerne ha en ny header <3

Skriv en ny kommentar
Mitt navn er Helen, jeg er en jente som har bursdag sent på året og er 18 år, har veldig lite fritid, livet mitt går ut på, foto, cheerleading, ha det gøy og skolearbeid.
hits