Noen fotoer fra idaaag.

hehe, "fotoer" tror virkelig ikke det er et ord da men..

Idag er det siste dag til Jøte, Regine og hilja. De reiser hjem når klokken når 07:00 altså de må kjøre her i fra kl 05:30. Jeg syntes virkelig synd på dem, meg og min lillebror reiser ikke hjem til Bergen før neste fredag. De skal til Finnmark da, det skal ikke jeg. Men dette er litt blandings bilder som jeg har tatt idag. "Ingen er av meg"


søteste tvillinger.


Ikke drep meg regine, men det var så stilig!
Ellers har jeg vært på bowling, jeg vant ofc. Jeg ruler i bowling.. hehe! føler jeg skryter litt av meg slev, men det er det enste jeg skryter av meg selv i så. Ja, jeg har også vært å badet på sånn offentlig bad og oppe i vannet rett med der jeg bor. Også har vi hatt besøk.

Jeg har foresten lært meg en del av Mad World - Grey jules på "piano" ikke sånn vanelig sånn keybord, eller hva det heter. Har fått et av pappa, me nå bruker jeg pappa sitt. Skal ta det med hjem til Bergen. Dette er første gang jeg spiller siden barneskolen, Men da lærte jeg meg bare 2 barne sanger og de bokstavene av en vennine. Haha, kan ikke en drit, bare vet hvordan man spiller.

Men jeg sier bare god natt, sov godt og drøm søtt.

Kan du spille piano? 3 kommentarer

Casandrra

28.07.2011 kl.01:29

fine bilder!

afsecret

28.07.2011 kl.11:11

Så søte bilder! Nei, det kan jeg ikke :)

Regine www.trt.blogg.no

21.11.2011 kl.22:34

HELEN! :((((

Skriv en ny kommentar
Mitt navn er Helen, jeg er en jente som har bursdag sent på året og er 18 år, har veldig lite fritid, livet mitt går ut på, foto, cheerleading, ha det gøy og skolearbeid.
hits