Litt om mitt nye kamera + før og etter.

dette handler om nikon kamera D3100.

Jeg lovet å lage dette innlegget, skulle bare legge ut noen bilder og skrive litt om kamera. Så da gjør jeg det her og nå! Har ikke tatt så mye bilder med det enda, men en ting jeg er VELDIG fornøyd med er at kamera er så flink til å ta tak i øynene til folk.  

Men dette blir litt før og etter redigert innlegg også, så forteller ikke bare om kamera da. Håper det var det du mente da, du som spurte meg. (ikke det med før og etter redigert da) 

Filmingen på kamera funker helt perfekt, kunne ikke spurt om bedre.
Det er heller ikke vanskelig å bruke. 


btw her kan du se hvordan utsikts moduset funker http://paperfly.blogg.no/1316182150_orker_bare_ikke.html bildene er ikke redigert mener jeg.


dette bildet er ikke redigert, litt av det jeg liker best med nikon og dette kamera er at kamera tar altid bakgrunnen skurrete om jeg ber den om å gjøre det. 


her har jeg redigert bilde veldig mye. 

Har ikke så mye mer og si om kamera enn at det er helt utrolig bra, det er liksom ikke noe som plager meg heller. Og den nyere versjonen av dette kamera skal det vist bare være litt bedre linse som er forskjellen. Men linser kan du jo bytte ut så. 

Men jeg er stor fornøyd, og om du trenger flere bilder og se ut fra det, gi meg en lyd!
eller om du har noen flere spørsmål.2 kommentarer
Tusen takk for at du laget et innlegg om det! Tror nok at det blir til at jeg kjøper det kameraet:)

Line :-)

01.10.2011 kl.19:52

heei :-)

jeg lurte på en ting, hvilket redigeringsprogram brukte du på bildet ovenfor? :-)

Skriv en ny kommentar
Mitt navn er Helen, jeg er en jente som har bursdag sent på året og er 18 år, har veldig lite fritid, livet mitt går ut på, foto, cheerleading, ha det gøy og skolearbeid.
hits