Min cheer historie, lykkelig slutt.

Jeg ble litt insperert av en på laget som heter martine, til å skirve min cheer histortie. Denne kan bli veldig lang, just as you know. Liksom en sånn advaring.

jeg må også advare at den kan bli en del feilskriving, har ikke så godt syn, og har lese og skrive vansker så.

Men jeg begynner nå, 

I januar 2010, snakket jeg med en venninne som heter tonje. Jeg var på msn, og så det stod "Dansing og Cheerleading" på nicket hennes der. Så spurte jeg henne, husker ikke helt hvordan det var, men jeg spurte om det var gøy på dansing og cheerleading, men snakket ble mest om dans da. Dette er jo snart 2 år siden, men jeg skal prøve å huske mitt beste. Men jeg tror jeg spurte henne hva Cheerleading var, eller hva du gjorde der og slikt. Men det ente opp med at jeg skulle begynne på dansing, jeg meldte meg på. Så snakket vi litt lengre, så skulle jeg vist begynne på begge tingene, så jeg bestemte meg og gå på cheerleading trening tirsdagen og onsdagen dansing. Men det ente opp med at jeg bare gikk på cheerleadingen, fordi det ble for mye penger. 

Trenger jo også tid til skole og venner, og alle de andre tusen hobbyene mine. Jeg kom første dagen på trening, husker egentlig ikke så mye enn at jeg hadde ikke peiling på noe, hva det egentlig var. Hadde liksom bare hørt mye, og jeg hadde lyst å prøve noe nytt. Treneren hadde jeg sendt en melding og spurt om jeg kunne begynne tidligere. Jeg fikk vite at jeg skulle få lov å være på en group stunt med noen andre, det var liksom junior, for det var bare senior lag, men vi hadde 1 som ikke var gammel nok til å være senior, jeg fylte 16 tror jeg, så jeg var akkurat gammel nok til å være på junior eller senior. 

Men vi skulle vist til NM. Men den stunt gruppen ble det ingenting av. Dette var forsatt i januar og nm var i mars?  Så vi hadde ikke så god tid, jeg ble front siden det alle rede var nok med stunt grupper.  Jeg syntes det var litt gøy, så jeg fant ut at jeg skulle forsette, vi øvde på et show til NM 2010. Ja, første gang jeg begynte, da begynte jeg å øve til NM alle rede. Min første og eneste konkuranse så langt.  Dette var også laget sin første konkuranse, det var ikke til å tro når jeg tenkte på det, det var sånn typisk meg at det ikke kommet til å skje. Men det gjorde det, vi dro kl 6 om morgen med mini buss og en bil til Tønsberg, det var der NM skulle være. 

Husker det var en helg, så fikk jeg vite at Viqueens, et annet lag her i norge skulle være på God morgen Norge, jeg var jo forsatt ganske ny til cheerleading. Så jeg ville gjerne se, men det rakk jeg jo ikke.

Bussturen var lang, den var slitsom, etter man har stått opp så tidlig. Men det var ekstremt koselig og reise med laget, og jeg glemte å si at laget heter Bergen Storm Lightning vi var et senior lag, men vi var jo forsatt hun ene som var ikke gammel nok til å være senior, men hun ble med selvom. Hun var kjempeflink, hun er jo det forsatt med da, så jeg syntes ganske synd på henne.

 
dette er NM bildet våres. Jeg er øverst til venste? blondt hår.

Men en ting må jeg si, NM var verdens beste opplevelse jeg har hatt noen sinne. Vi kom fram, det jeg husker mest at jeg var kjempeglad for å være fremme og at jeg ikke helt kunne tro det, men det jeg glemte å skrive var at jeg kjempesyk, jeg hadde 40 i feber og hostet også videre. Har aldri vært så syk i hele mitt liv, det var iskaldt ute, men jeg var forsatt like glad og blid. For det skulle ikke stoppe meg!

Men jeg kom ned i hyttene, det var flatskjerm tv, mange sove plasser. jeg var med Tonje, Celine, Anastasia og Anna, det var eget kjøkken, bad med dusj. Jeg fikk  et helt rom for meg selv med en dobbel seng. Jeg fikk ikke sove jeg spiste ikke noe mer en suppe under hele helgen. Jeg drakk en halv flaske med hostesaft, fordi hostet holdte meg våken.

Vi stod opp tidlig for å trene, tror vi fikk lov og stå opp enda tidligere for å gå inn før alle andre, for å få mer trening. Så vi det var tidlig og vi gikk inn. Husker ikke alt da, så det kan hende noe kommer feil, fordi det var jo 2 dager.


 dette var den dagen tidlig på morningen når vi fikk lov og trene før alle andre. Jeg gjemmer meg bak der. 

eller tror faktisk det var dag 2 vi fikk gå inn å trene tidligere. Det var jo vår første konkuranse, skal fortelle dette litt kortere nå, syntes det blir alt for langt. 

Jeg kjøpte meg masse ting der, eller ikke så mye. En sløyfe, 2 t-shorter, en cheer shorts. og det lag bildet, det var helt fantastisk som jeg sier hele tiden. 

Vi skulle egentlig dra før premie utdeling, men vi greide å overtale treneren til at vi kunne  bli, vi var helt 100% sikker på siste plass, men der roper de "Ålesund Hurricanes" og vi kom ikke på 12 alikavel, vi kom på 11. plass. Vi ble jo overglad alle så dumt på oss. Siden hvorfor bli vi glad for an siste plass. Hehe!

Men vi dro hjem, etter det forsatte vi, nesten alle sluttet, vi fikk nye folk. Tonje byttet til seahawks, etter det byttet det enda fler. Jeg forsatte, men vi fikk nye folk som går der nå. Treneren sluttet, vi gikk uten trener, en annen som  hadde vært med meg på NM tok over jobben. Savner hun litt, hun var flink syntes jeg. Flere folk sluttet.

Folk fra seahawks pelide å hjelpe oss, hun tonje jeg hadde byttet kom også å hjalp oss litt. En som heter isabell, var også der. Så ble hun treneren vår, hun går forsatt på seahawks ofc. Men Hun er helt fanastisk flink og nå har vi 4 trenere 2 som er tidligere charmers mener jeg og 1 dansetrener så vi har 2 cheer trenere 1 turn trener og 1 dansetrener. Kjenner de ikke så godt, men så langt virker de som helt fanastiske personer. Og jeg vet at alt kommer til å bli bedre.

Vi skal ha juleshow og har  begynt på dansen, den er veldig stilig så langt. Men den dagen de trenerene begynte det var en tirsdag. Da begynte det en hel hau men junior, nå er vi nesten ingen senior men tusen vis av junior. Vi er av og til på kamper for fotball laget, amerikansk. Men det har vi alltid vært! 

Men vi er over 30 stykker til sammen. Og livet er helt herlig. når det gjelder cheer!


Laget heter bare: Bergen Storm
Vi har ikke ekstra navn.

jeg har gått siden januar 2010 Akkurat nå for tiden er jeg den personen som har gått lengst på lagen siden resten har sluttet.Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar
Mitt navn er Helen, jeg er en jente som har bursdag sent på året og er 18 år, har veldig lite fritid, livet mitt går ut på, foto, cheerleading, ha det gøy og skolearbeid.
hits