Det var en gang en dag i fysak, med Seahawks og Storm.

Heihei folkens. Idag har jeg vært i fysak, dro opp de for å filme en stunt gruppe fra seahawks, gjorde det og litt mange andre ting. Var kjempekos, selv om det kom bare 4 styk fra Storm, laget jeg går på. Men folk lånte sløyfene mine, det var litt gøy siden jeg trengte noen som kunne teste dem.

Fikk meg en ny venn, og ble mer kjent med en som gikk på laget våres i 2 uker? altså 4 treninger og byttet.  Men de er helt fanastisk greie altså. Ikke kjedelige, det skal jeg love deg.

Hadde en fin samtale med 4 fra seahawks på bybanen, om hvordan gutter "snakker" at de har et sånn hemmlig språk der de åpner munnen og lager rare lyder, som bare de forstår. Dermed kom det inn en sånn ting om cheerleading er en sport er jammen med sandwhich også en. 

Så alle sammen gapte og sa noe som hadde med mat å gjøre. Har en video, men den holder på å laste opp på face. Så bare pga de to guttene gapte og snakket med verandre på bybanen begynte den merkelige morsomme samtalen.


 Så hva har du gjort idag?

men nå må jeg legge meg til å sove, eller kommer jeg meg ikke til bussen imorgen tidlig. Gym de 2 første timene, det suger å ha det så tidlig. Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar
Mitt navn er Helen, jeg er en jente som har bursdag sent på året og er 18 år, har veldig lite fritid, livet mitt går ut på, foto, cheerleading, ha det gøy og skolearbeid.
hits