Nye cheer skoo <3

Nå er jeg hjemme fra siste trening før juleshowt på lørdag, whis my luuck. Åe jeg gleder meg, kommer film ut på bloggen etter en dag. Skal ta den inn fortest mulig. Kjøpte de via laget, siden min er så brun, du kan se de i bakgrunnen av bildet, har brukt de ute. og de er fra januar 2010. NM skoene mine!


Haha, se hvor fin min nye er i forskjell. Btw de gamle er mye mykere. Håper jeg vender meg til de her. 

Plusser på et kjempebra bilde jeg tok av Malin, hun er så flink flyer! Glad for at jeg har hun på nesten alle stuntene jeg gjør. hehe. FLINKAA!Men nå må jeg legge meg, i morgen er det siste dag på jobb i barnehagen for godt. HEHE gleder meg litt til å bli ferdig, siden det er ikke akkurat mitt største ønske, selvom jeg liker å jobbe med barn.

Hva har du tenk og bli eller er? 3 kommentarer

Karoline Harfallet

03.12.2011 kl.22:54

Kjempefine! :-) - Legg meg til som venn ? <3

Line Therese

16.12.2011 kl.23:38

Haha, sykeste! mine er ikke litt så brune en gang enda jeg har hatt dem fra 2007 eller noe.. og har brukt dem mye både ute og inne.. skjønner ikke hvordan du har klart det! hehe:)

Helen

17.12.2011 kl.11:44

Line Therese: tror jeg har brukt de utrolig mye ute i regnet og trakket i gjørme for det gjør jeg alltid med skoene mine.. HEHE og når de ble gjørme på de og du ikke gidd å vaske det vekk og du prøver, så ligger deg seg i strekene linje hullene, haha håper du forstår hva jeg mener!

men, HAHA, var på tide med noen nye uansett! brukte de ute over ALT, men jeg skal være flink INGEN ute med de der om det ikke er rett på gresset om vi skal noe. :DDD

Skriv en ny kommentar
Mitt navn er Helen, jeg er en jente som har bursdag sent på året og er 18 år, har veldig lite fritid, livet mitt går ut på, foto, cheerleading, ha det gøy og skolearbeid.
hits