Hun "sang" det litt liksom.

ja, idag skal jeg si hva som har skjedd. INGENTING.. okei jo jeg har vært på skolen, som jeg egentlig ikke skulle siden har forsatt vondt i magen.. Men et sted jeg har vondt er hånden, den blir forhåpentligvis bedre til i morgen, siden det er første cheer trening siden før jul. Skal si jeg savner det noe sykt. Men det er volly ball sin feil jeg har vondt i hånden. 

Men kan fortelle en sånn liten hendelse om skjedde på skolen idag, Ja, Kristine og jeg møtte på læreren vi hadde ifjord, etter vi hadde snakket med henne en stund. Så plutslig sniker hun seg forbid meg, vi stod i en trapp, så sier hun "DUUUU" akkurat som hun sang nesten. "Han derre typen din, er dere sammen forsatt, har ikke sett han i gangene" dette sa hun når vi prøvde å gå.. Kristine og jeg døde, siden jeg trodde hun skulle si noe helt annet. Men hun sa det akkurat som hun sang det, så kristine knakk sammen i trappen og jeg bare hysj, hun hører deg, så hører vi en svak latter lengre nede i trappene, da hadde vi gått opp. 
 


en liten cheer oppdatering

Ja, det er så mye som skjer, så var det jo fysak i går, som jeg heller ikke blogget om i går, ikke akkurat at jeg trenger, Men det var gøyest i begynnelsen, så vil si det komme en video om en stund, må nesten få tid til å lage den først. 

Jeg er nesten tilbake til der jeg var, før jeg sluttet å tøye. Siden det ble sommer å sånn, i morgen er det første trening gleder meg noe sykt til å begynne å trene igjen, det kommer vist mange nye i tillegg. 

Så er det jo den 12 på torsdag, da har jeg gått 2 år på cheerleading!!  


meg i fysak i går, ja er ikke så mye mykere. men litt! er egentlig ikke så myk i forskjell til andre, men gjør dette bare for gøy så. 


Ble et ganske langt innlegg vist, håper jeg ikke kjeder deg! ha en fin kveld videre.Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar
Mitt navn er Helen, jeg er en jente som har bursdag sent på året og er 18 år, har veldig lite fritid, livet mitt går ut på, foto, cheerleading, ha det gøy og skolearbeid.
hits