home from cheeeeeeerleaaaaading

Ja, så da er jeg hjemme fra årets første trening, mye nytt. Eks jeg har nå trening på tirsdag og fredag, før var det junior. Men junior, senior & rekruttlag/peewee er delt sånn halveis opp. Det er liksom sammen uten om junior har torsdag for seg selv, siden de skal til NM i år, heldige folk! synd jeg er for gammel. 

Men det blit litt lettere for meg på fredager, siden da har jeg fri, så da slipper jeg å slite meg på skolen dagen etter, siden jeg kommer så sent hjem. Men skal virkelig si, jeg er glad for at no alle fall junior skal være med.

Det som er nytt, er at vi ikke har hatt rekrutt lag eller peewee, men vi fikk jo sånn syko mange nye idag, så da er vi blitt en del.

En ting som er veldig synd, er at vi ikke har flyer på senior laget og det kommer sikkert til å ende opp med at ingen kommer på trening på fredager, siden vi er så få. Det går jo liksom ikke an å stunte uten flyer, så det var no det. Håper virkelig bare på det beste her altså. Men etter NM blir alt endret, siden nå har vi "ingen trener" på en måte. Blir mer på egenhånd igjen.  men nå er det tid for å legge seg til å sove, selv om jeg har 2 prøver i morgen.. Som jeg ikke har øvd på! ja. NATTA.Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar
Mitt navn er Helen, jeg er en jente som har bursdag sent på året og er 18 år, har veldig lite fritid, livet mitt går ut på, foto, cheerleading, ha det gøy og skolearbeid.
hits