jeg vet ikke hva jeg skulle gjort uten.

Kjempeflott trening idag, synd at bak ikke kunne komme da! men vi hadde 1 av flyerene, pluss meg og hun andre basen, så vi fant noen som kunne være bakperson! Så idag har Ann-Kristin vært kjempeflink, hun har lært Kast, direkte qupie, qupie fra prep og cradle fra qupie, men vi hadde jo ikke bakperson, så vi lånte noen andre. Håper det går bra i NM, siden vi kan ikke så mye! Men dette er jo bare den andre treningen hennes, så jeg er kjempestolt! og den andre treningen våres sammen som en gruppe.

Ikke så lenge igjen til NM, da, men det er jo opplevelsen som teller da. Men jeg har helt glemt en framføring som vi har i morgen, så må gjøre den ferdig nå! men nekter å fremføre dag, siden det er alene. Så da får jeg bare få stryk, men gjør den da!

Så vi skal trene rett etter skolen i morgen, da er det en i paralell klasse som hjelper oss da, hun er kjempeflink! Men da kommer alle! 
vet ikke hva jeg skulle gjort uten cheerleading! - btw GRATULERER til de som kom med på landslaget i cheer og lykke til! Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar
Mitt navn er Helen, jeg er en jente som har bursdag sent på året og er 18 år, har veldig lite fritid, livet mitt går ut på, foto, cheerleading, ha det gøy og skolearbeid.
hits