Hei igjen.

Hei folkens, jeg vet ikke helt om jeg vil begynne å blogge igjen eller hva. Men jeg fikk litt lyst å bare skrive et innlegg, men en liten oppdatering på livet mitt. 

For øyeblikket befinner jeg meg i Oslo hos pappa og jeg har vært en tur i Sverige. Jeg har hatt et kurs i sløyfelaging faktisk, for et lag som holder til i Oslo og skal ha et i morgen. Så har jo jeg det kjempefint her også. Imorgen er det siste frist å søke skole, har søkt på det jeg vil. Så søkte påbygg og masse annet, siden har ikke så lyst å bli barne- og ungdomsarbeider alikevel. 

Så har jeg vel ikke så mye mer å si, enn at jeg gleder meg til NM, skal ikke delta. Men skal være med på turen ned med junior laget, siden senior som jeg går på skal ikke stille. Så da skal jeg filme og ta masse bilder, så det tror jeg blir en ting jeg skal poste på bloggen.


meg idag, håret mitt har vokst faktisk, sparer, heldigvis så vokser håret mitt veldig fort, så da er alt fint!

Har vel ikke så mye mer og si, enn adjø, for nå. Eller for idag, kanskje! så får vi se om jeg får noe blogg humør igjen, så kanskje jeg begynner igjen? elsker å skrive, selvom jeg ikke er så flink med rettskriving. Men det er noe jeg virkelig liker, så får bare øve! 

-Helen Én kommentar

Maiken ♥

29.02.2012 kl.20:46

Fine bilder! :)

Skriv en ny kommentar
Mitt navn er Helen, jeg er en jente som har bursdag sent på året og er 18 år, har veldig lite fritid, livet mitt går ut på, foto, cheerleading, ha det gøy og skolearbeid.
hits