Løst saken, alt er greit!

Ja, hm, får vi se. Idag har jeg lekt dektetiv.. Fått fortalt det til den det handler om, og alle er glade uten om gjerningmannen. Så nå kan ikke gjerningmannen skade noen fler, hehe! Men en ting kan jeg si, dette har ingenting med noen i norge å gjøre faktisk. Men, så har det seg sånn, at det finnes oversetter her i verden.

Så kan jeg heller ikke fortelle om dette er sant, eller om det er en historie jeg dikter opp akkurat nå.

Men så var det jo ikke det jeg skulle blogge om, tenkte å legge ut musikken til storm skylight til NM, siden nå er den gjort offentlig og jeg har lagt lyrics til den. Gjerne abonner på brukeren på youtube, CheerNorway. Kommer til å legge ut mye videoer fra NM og det ligger noe der fra før av. Så følg med, om du ikke vet hva cheerleading er, så kan du finne ut litt mer.

Kos dere med videoen!  3 kommentarer

08.03.2012 kl.23:18

BRA!

Line Therese

09.03.2012 kl.00:37

Hehe, du er en artig skrue du! :-)) men nå ble jeg nysgjerrig! Både på din dektektivgreie og på NM med storm.. likte sangen, dødsbra! Gleder meg til å se film fra NM, ettersom jeg ikke kan se det live. Skal du delta i noe egentlig? Gs? For senior er vel ikke mange nok, mener jeg leste det?!

Helen

09.03.2012 kl.13:35

Line Therese: Nei, jeg skal ikke delta! skal fortelle deg på face faktisk! siden det frister meg noe helt sykt!

Jeg skal filme alt og alle så, du får filmer her på bloggen :))

Skriv en ny kommentar
Mitt navn er Helen, jeg er en jente som har bursdag sent på året og er 18 år, har veldig lite fritid, livet mitt går ut på, foto, cheerleading, ha det gøy og skolearbeid.
hits