Generalprøve for Storm

Idag har jeg tatt masse bilder av junior laget! de er blitt så flink, jeg er så kjempe stolt! desverre kan jeg ikke legge ut bilder, ikke før etter NM da... Men de må jo ha en overraskelse da, så! men de er så flink. Var på generalprøve om du lurer, åe, de er så flink. Kan ikke si det nok altså, skulle ønske jeg var yngre, så kunne jeg og stilt!

Men jeg blir no med på turen nedover, siden vi reiser faktisk til Norges mesterskap i Cheerleading og Cheerdace på fredag! ikke lenge til det, så om du vil se, og ikke vet hvor det er , bare skriv i kommentarfeltet! fy, gleder meg like mye, selv om jeg ikke skal stille. Men skal filme mesteparten av lagene, så det kommer til å komme mange videoer og bilder. Skal filme de jeg får tid til!

Så også litt av seahawks energy, det er partner stunt! åe de er flinke. De fikk også lov å vise showt, pluss to Group stunter fra laget.


her er kjære junior laget, kjempeflinke folk! anbefaler og ta en titt på  http://khorgen.blogg.no/ - det er hun som står i midten helt øverst. 

Fy, jeg gleder meg! de skal rocke matten på NM altså! Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar
Mitt navn er Helen, jeg er en jente som har bursdag sent på året og er 18 år, har veldig lite fritid, livet mitt går ut på, foto, cheerleading, ha det gøy og skolearbeid.
hits