Det er litt teit, men jeg ble glad!

Men nå skal jeg fortelle dere en liten hendelse fra i går, skulle gå hjemme ifra, men jeg har ikke betalt busskortet for denne måneden. Men jeg vuderte sterkt om jeg bare skulle hoppe på bussen og bybanen, siden jeg hadde ikke penger i det hele tatt. Har gjort det en del ganger før, så det er egentlig ikke et problem. Men jeg maste på min bror, siden han hadde 200 kr, siden jeg ville låne dem. Først sa han at han ikke hadde dem, men så gikk det en stund rett før jeg skulle gå at han sa "de ligger i påske egget"  jeg tok dem oggikk til bussenstoppet. Så skulle jeg gå inn på bussen og vuderte forsatt om jeg skulle betale, siden det koster 27 kr for voksen bilett, siden jeg er over 16. Tenkte jeg skulle slippe å bruke pengene til min lille bror. Men så går jeg på bussen, så spør han om jeg skal betale voksen, siden jeg stod helt i min egen verden og ga han en 200 lappen. Så tenkte jeg, jeg kunne si barn, siden jeg er bare 17. Men så tenkte at jeg bare skulle betale voksen biletten. Så kom jeg fram til byn, og skulle bytte til bybanen. Der går det an å bruke overgangs billett. Så der satt jeg, så kommer det vakter inn på bybanen, og de som satt rett ved meg de fikk bot. Haha, DA døde jeg. Han ene gikk jeg på ungsomskole med, er så glad jeg betalte den biletten. Ellers hadde jeg fått 750 eller noe sånn i bot. Men jeg betalte biletten. 

dette skjedde ikke i går, men jeg skrev det igår? eller i forgårs, men kjære pcen klikket og trodde alt var slettet.

 
 2 kommentarer

Cengelsen

13.04.2012 kl.00:12

Kjempefint bilde! og tusen takk for søt kommentar, kjære Helen! :-D <3

Line Therese

13.04.2012 kl.16:17

Sykt bra da! Er så kjipt å ikke ha gyldig billett, så får du den boten! Er flere jeg ser sniker seg inn på bybanen, kan jo hende de har sånn lignende ung.kort, så gidder de ikke scanne det hver gang, men tror ikke alle har det, å det er da jeg virkelig ønsker at vaktene kommer! Hehe. Men har sett vakter nesten hver gang jeg har tatt bybanen! så tror de er litt streng(ere) der.

Skriv en ny kommentar
Mitt navn er Helen, jeg er en jente som har bursdag sent på året og er 18 år, har veldig lite fritid, livet mitt går ut på, foto, cheerleading, ha det gøy og skolearbeid.
hits