Hatt en rimelig fantastisk trening idag!

Har hatt en ganske rimelig fantastisk trening idag altså, ikke at jeg har gjort så mye nytt. Men bedre å gjøre ting du kan, slik at det blir perfekt. Tok med meg en ny en idag, det viser seg at hun utvikler seg veldig fort. Hun er kjempeflink, hun fikk prøve seg som flyer, og skal si! hun kommer til å bli drit god. Vi trener bare en gang i uken for øyeblikket, siden mangel på hal og tid. Så vi har Senior på torsdager, men endelig trener vi ikke sammen med junior lengre. Nå er det bare Storm Lightning som gjelder, elsker laget<3

Har faktisk øvet på prøven, som jeg skal ha i morgen.  Jeg er flink må jeg jo si, det er ikke ofte. Så får virkelig håpe det går bra, det gjør det vel. Eller? hehe. Men nå må jeg legge meg, ellers kommer jeg aldri meg opp i morgen tidelig. Har vært hos legen idag, gikk rimelig flott. Skal si jeg bruker ordet "rimelig" idag. hehe, men det får våge seg. Så jeg sier god natt, sov god og drøm søtt.

Eller jeg glemte å si at jeg har kjøpt meg nytt objektiv til kamera mitt idag! orker ikke å piffe det inn i det andre, så skriver det under her, selv om jeg egentlig var ferdig å skrive. En protrett linse faktisk! gleder meg til å få brukt den litt mer.

 

Har problemer med mappene mine, så må kopire fra facebook, er så flink til å få virus. Lykke til videre til meg, sier vi da! Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar
Mitt navn er Helen, jeg er en jente som har bursdag sent på året og er 18 år, har veldig lite fritid, livet mitt går ut på, foto, cheerleading, ha det gøy og skolearbeid.
hits