Livet er heeerlig.

Det har vært utrolig varmt idag, noen har sagt det var over 33, og avisen sier det er 27,1 (meste som har vært i bergen i mai på lengeee.) jeg har følt det som om det skulle vært 40. Men folk har sine egne meninger, forstår meg bare ikke på værmelding sidene, siden de sier jo 21, 22, 23 og 24. 

Men det er virkelig deilig å få den syden følelsen, det er varmt og deilig, til og med klokken 10 om kvelden! da er det virkelig ikke ille, tatt masse bilder og kost meg utrolig i solen. Men nå er jeg trøtt og sliten, jeg får ikke farge om du lurer, men tror jeg er blitt solbrent, det er et håp for meg. Siden jeg har ikke pelid å bli det en gang... Men kanskje det endrer seg i år? hahaha rar hud. Den vil være hvit uanett hvor mye jeg ligger i solen...

Elsker den herlige varmen... glemte nettopp at jeg også har vært på skolen, det søg.. som vanlig, norsk framføring som jeg feiget ut av på slutten.. hahaha, ble litt for vanskelig, siden liker IKKE læreren, syntes hun skulle vært litt mer støttende, og ikke se så surt på alle, og kanskje brydd seg litt mer, hun sa noe svarte veldig dumt til en venn idag, ikke snilt i det hele tatt. 


Men og kristine går i byn, jeg orker ikke å legge ut fler, men syntes bilde var litt stilig.. siden hun er så brun... Hadde bølger idag, men de gikk ofc mye av det vekk pga varmen. Jeg har naturlig rett hår og er leeeeei.

Men natta, så er det en ny dag i morgen, og meldt like fint, og vi har fri og det blir kanskje streik! for et fint liiiiv. 

 Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar
Mitt navn er Helen, jeg er en jente som har bursdag sent på året og er 18 år, har veldig lite fritid, livet mitt går ut på, foto, cheerleading, ha det gøy og skolearbeid.
hits