samme det

Siden jeg må jo være den mest fantastiske bloggeren, som blogger hele tiden. Nei, det hørtes ikke så sant ut, men samme det. Jeg bryr meg ikke så mye om ting lengre, det bare gikk opp for meg. Hva er vitsen? så det er akkurat det samme. Ikke den bestefølelsen i verden, men er heller ikke så dårlig taper lengre, siden jeg bryr meg ikke. haha

Ja, men jeg hadde eksamen igår, jeg har aldri øvd og jobbet så hardt i hele mitt liv, jeg fikk den karakteren jeg håpet på. Altså jeg bestod, for jeg er rett og slett bare ikke smart nok til å få noe bedre. Men det går fint, fordi jeg skal ikke bli dette i det hele tatt, har ikke bruk for at det jeg lærte under eksamen i det hele tatt. Idag har jeg fri, siden andre halv gruppen av klassene har eksamen, og de hadde et enda vanskligere tema virket det som, så er jo ganske fornøyd. Men noe jeg angrer på, skulle egentlig gjort noe annet, men så tok jeg det vekk, bare om jeg hadde tatt det med så sa sensor at jeg hadde fått bedre karakter. Jaja, samme shiten.  

Nå laster jeg ned dyreliv til sims 3, har alltid hatt den, men min kjære mor greide å avinstalere den for en stund siden, og jeg fant igjen spillet og kjeder livet ut av meg så hvorfor ikke spille.

 meg og kristine inni telefon boksen for en stund siden, jeg orker ikke å finne noe annet bilde, var det første jeg kom til. hehe, men skal gratulere henne med en myeee bedre karakter enn meg, for hun er smart, og leser helt sikkert dette her, for det er hennes feil jeg blogger her og nå.
 Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar
Mitt navn er Helen, jeg er en jente som har bursdag sent på året og er 18 år, har veldig lite fritid, livet mitt går ut på, foto, cheerleading, ha det gøy og skolearbeid.
hits