Rosa hår, mistet mobil og vondt i beina!

Jeg skulle liksom blogge i går jeg, men neida, glemte selvføgelig at jeg hadde begynt å blogge igjen. Haha, jaja, sånn kan det jo gå! Men igår var jeg på skolen, det var ikke noe gøy akkurat, siden når vi kom på skolen så måtte vi gå noe helt sykt (beina verker). Først snakket de litt, så måtte vi gå rundt med loddbok, jeg glemte min hjemme, så fikk en ny en. Men jeg solgte kjempemange faktisk, fikk den gamle matte læreren min til å kjøpe, siden jeg gikk på samme skole ifjord (forhåpentligvis kommer jeg inn til nesteår også, ikke verdens beste skole), Ja, men hadde ikke veksle penger, så da kjøpte han for 50 kr, og loddene koster 5, så da kjøpte han 10 lodd.. Men hahah det greier ikke jeg å regne ut, fordi kan ikke matte i det hele tatt, jeg lover deg, det går bare ikke. 

Da ble jeg litt irritert, siden kristine, venninnen reddet meg ikke.. Men, men! det var døds kleint. Så gikk vi bort til kontoret på skolen, alt dette her er veldig langt pga skolen er mega stor. Der kjøpte mange folk lodd, så gikk vi tilbake til våres bygg da, når jeg var litt over halvveis kom jeg på at jeg ikke fant telefonen min, men orket ikke å snu, så da gikk vi bort for å se om den var i klasse rommet. Der var den heller ikke, da begynte jeg å få panikk.. Men heldigvis ringte kontoret til kristine, siden de forstod det var en på skolen.. Ikke spørr hvordan, de hadde vært på facebooken min også tror jeg, siden de skulle se hvem jeg var? er ikke sikker. Men samme det, jeg har mobilen min tilbake. Så da er helen fornøyd.

Men her kommer det bare enda mer gåing, alt plaget meg pga det var så varmt overalt itillegg. Vi fikk beskjed om at vi skulle på skluptur vandring, det er sånn vi skal rundt å se på skulpturer og svare på spørsmål, som selfølgelig var over hele byn. Kristine hadde et vinner innstinkt så hun fløy jo bare fram og tilbake, tror vi ble en av de første ferdig, det er jeg ikke helt sikker på. Men vi måtte skrive et eventyr på slutten til en av statuene, skal ikke skrive eventyret, men kristine kom med verdens beste slutt: Snipp snapp snute, nå kan vi se den fra mcdonalds rute... haha det var mer morsomt igår, jaja. 

Så gikk vi til vestkanten for å finne noen sko kristine ville ha, siden de hadde de ikke i byn, men de hadde det ikke der heller, så da kjøpte jeg meg sims 3, som jeg skal spille nå. Sånn katy perry versjon, første gang jeg spiller uten å jukse.Helen farget håret bokstavelig talt igår, jeg fant en tusj på gulvet, skal få dusjet det ut idag da, sist gang jeg gjorde det var ungdomskolen, så nå må jeg gje meg. Har ikke noe bilder fra i går uten om de. sånn går det når man glemmer bloggen. Fantastisk!

Noen gang mistet mobilen og fått den tilbake før? jeg gjør det heeele tiden.
 Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar
Mitt navn er Helen, jeg er en jente som har bursdag sent på året og er 18 år, har veldig lite fritid, livet mitt går ut på, foto, cheerleading, ha det gøy og skolearbeid.
hits