Endelig Sommerferie!!

Nå er det endelig sommeferie, å denne dagen ble varm da.. Smart av meg å ta på meg jakke da, jaja! dagen begynte med skole, vi hadde litt underholdning med hele skolen.. Skulle ønske jeg sang, side man fikk gavekort da, ikke at jeg er flink. Men jeg kan gjøre det for et gavekort. Haha, jaja! mange flinke, fikk sjokk av noen og frysninger. 

Så gikk det med grilling og gratis vannflaske ute på plassen, så alle fikk pølser.. haha så endte det ofc opp med at venninnen min kristine begynte å sprute vann, siden hun skulle ta igjen fra i fjord, så vi gikk til byn og hun var kliss våt.. haha, sånn kan det gå. Men så har det vært så nydelig vær og varmt, så hun tørket fort, jeg stod å lo, så på og snakket med andre!

Så vi gikk litt rundt i byn etter skolen, jeg fant noen sko jeg ville ha, siden det er nattåpent idag, men desverre.. ingen money. åe, plager livet ut av meg.
meg og kristineee

*
Mine fine sko, fikk de av min tante, men er hoven, så må bytte til noen andre, ellers ganger de...

Det kommer til å bli rart å ikke gå i klasse med kristine lengre, siden jeg var med henne hver eneste dag på skolen. Vi søkte det samme ifjord for å komme i klasse sammen, men hun går ut i lære og tjener penger, imenst jeg får leve på stipend siden jeg skal gå påbygg. Så da blir det enda et år med russ! Men jeg skal ikke miste kontakten med henne, og om du leser dette kristine, så mener jeg det virkelig, det blir ingen "orker ikke, er for trøtt etter jobb" nei nei. Det er så rart å tenke på at det er sykt, hehe! kommer til å savne latterkrampen i gangen, jaja.

Det får hun ikke lov til, men sånn er livet! jeg skal stresse meg videre på skole, får håpe jeg kommer i klasse med de andre som har søkt det samme som meg. Hadde vært gøy! 

- Har du sommerferie?2 kommentarer

twilightish

21.06.2012 kl.14:44

yey endelig ferdig! :D helt greit å få gavekort ja :P huffda.. kommer nok til å savne dere :/ men har ihvertfall vært kjekt å bli kjent med dere!! :)

Ida-kommenterer tilbake

21.06.2012 kl.16:50

nei, jeg får sommerferie imorgen! :-)

Skriv en ny kommentar
Mitt navn er Helen, jeg er en jente som har bursdag sent på året og er 18 år, har veldig lite fritid, livet mitt går ut på, foto, cheerleading, ha det gøy og skolearbeid.
hits