Nye sko

Se hvem som fikk nye sko, etter å ha mast. Jeg har hatt lyst på dem før, siden trengte nye sko. Men jeg ville ikke bruke pengene mine på det, så så jeg at det var 2 for 1! på akkurat de skoene, så da var det 2 par for 600 kr og det er virkelig ikke gale. Hadde problemer med å velge farge da, men så bare tok jeg noen. 

Det begynte med at jeg maste på pappa, så mamma og ente opp med at jeg kunne fått dem av begge. Men mamma sa først at jeg ikke fikk penger til dem, så da dro jeg heller hjem etter skolen igår. Men så ringer hun meg og sier at jeg skal få 700 kr for at jeg fikk en 4 på samfunnsfag eksamen! som er veldig bra for meg altså. Så da hadde jeg nok til skoene, pluss 100 kr ekstra! for det var natt åpent i byn igår. Så nå har jeg nye sko, hehe. Er kjempeglad, siden jeg ville virkelig ha dem. Når jeg kan få 2 av samme, fordi liker å ha fler av en sko i flere farger.. haha

Men nå gleder jeg meg til å få brukt de, siden de er faktisk god å gå i forskjell til de andre skoene mine. Idag skal jeg på fridays pga en venninne har bursdag om ikke for lenge. Så da får jeg god middag idag, haha. Men det kommer til å bli kjempekos. 
 3 kommentarer

Camilla

22.06.2012 kl.14:02

De var veldig fine ! Hvilken butikk kjøpte du de på? Hyggelig med kommentar tilbake :)

Blissebilder

22.06.2012 kl.14:33

Fine sko! ;-)

Har aldri hatt kawasaki sko selv ;-P

Julie & Kjersti

22.06.2012 kl.15:09

Fine :-)

Skriv en ny kommentar
Mitt navn er Helen, jeg er en jente som har bursdag sent på året og er 18 år, har veldig lite fritid, livet mitt går ut på, foto, cheerleading, ha det gøy og skolearbeid.
hits