Nam, nam, naaam

God morgen alle sammen, jeg har laget meg frokost, det er egentlig litt sent å si alt dette sier jeg, som våknet for noen timer siden. Men orket ikke å lage mat før nå, haha! Men jeg var hos farmor i hele går, så har ikke blogget, men tenkte jeg skulle si det nå. Det er at meg og min kjære farmor har planlagt å reise til London til høsten, fy så jeg gleder meg. Vi satt å snakket om reiser og London, så pluttselig satt vi å planlagte en London tur, meg og farmor skal på shopping, tro det eller ei men hun har faktisk stil!

Så gleder meg kjempemasse, blir kjempegøy, no allefall å reise med noen som betyr mye for meg. Holder på å spare penger, så nå vet jeg hva de pengene jeg begynte å spare skal gå til!


her er min kjære forkost, kom ikke på noe annet å lage. Så laget eggerøre med Ost, skinke, pepper, salt og egg ofc. Og den var merkelig god, det er bedre med melk eller mat følte i.. Men det hadde vi desverre ikke, haha. 

Men nå skal jeg se videre på serier, lager sikkert et til innlegg om noe senere idag. 

 Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar
Mitt navn er Helen, jeg er en jente som har bursdag sent på året og er 18 år, har veldig lite fritid, livet mitt går ut på, foto, cheerleading, ha det gøy og skolearbeid.
hits