Fantastisk dag, både ironisk og ikke.

Har hatt en flott dag idag, skal si ganske fantastisk start på dagen. Vist jeg ser bort i fra det som skjedde på slutten, det er forferdelig å miste en venn. Men det gidder jeg ikke å skrive om her, jeg ble kjent med nye folk idag, var å kjøpte meg noen nytt på lagunen. Hadde det kjekt sammen med en venninne alejandra som jeg ikke har vært med på lenge, og det var utrolig hyggelig. Etter vi hadde vært på lagunen dro vi til byn igjen, så møtte vi på noen folk som alejandra kjente. Så vi gikk litt rundt med dem, så da ble jeg kjent med de. Hyggelige folk, dagen gikk mot slutt. Jeg dro hjem, tull skjedde. THE END.

Fikk fler venner, ser ut som jeg mistet en god venn. Ikke at det var verd å miste en, men ja. Jeg elsker bergen, no allefall med været vi hadde idag, ekstremt deilig å være ute da. Men jeg vuderer sterkt å ta turen til Oslo, å studere der. Vet ikke helt enda om jeg skal ta å gå ferdig neste år på påbygg her i Bergen, eller ta å få begynt på en skole i Oslo. Så får jeg bodd oss pappa, trenger litt forandring. 

Jeg har virkelig lyst, kommer til å savne folk, men savner folk der også. Så kanskje, kanskje. 

Men dagen har jo vært fint. men det som skjedde når jeg kom hjem ødelagte alt. Ja, etter alt dette tok jeg meg en joggetur, så satt jeg på trenings sykkelen, trente styrke og tøyet. I morgen skulle jeg egentlig vært med denne personen, men så skjedde jo alt det. eller jeg mener det, så spurte hun jeg var med idag, men jeg tenker å ta meg en trenings dag eller bare sove. En av tingene, er liksom ikke i humør til å dra noen steder lengre.. vil ikke ødelegge dagen for noen andre pga alt sammen. 

Fikk en liten oppmuntring av Benedicte isted, vi satt utenfor å snakket. Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar
Mitt navn er Helen, jeg er en jente som har bursdag sent på året og er 18 år, har veldig lite fritid, livet mitt går ut på, foto, cheerleading, ha det gøy og skolearbeid.
hits