Storm Skylight - Veien mot NM 2012 (første konkurranse, video)

Jeg har laget en video, nok en sliten dag. Men det er ikke videoen sin feil da, har kost meg med rebekka! er ikke helt i humør liksom, er så nede for tiden. Men når jeg endelig fikk tatt inn videoen som er laget for evigheter siden, det letter litt. Jeg laget en jeg brukte 5 dager på, men all video fra NM , altså abeslutt alt.. Men så poff ble den ødelagt pga pcen, eller programmet tuller seg. Og da ble jeg drit sur, og irritert, siden hadde brukt så mye tid på den. Ble mast på sånn hele tiden om den, så jeg ble bare mer og mer stresset.

Så jeg laget en ny en på kort tid, akkurat den kvelden som den egentlig skulle vises. Men den også hadde en del problemer intil nå, den er veldig dårlig redigert som du sikkert ser. Men den ble laget på en veldig kort tid, og den mangler en del videoer, men tror jeg fikk med det meste.

Det er jeg som filmer nesten alt, siden har hengt på treningene demmes i min fritid, for å filme. Så det var synd med den andre videoen. Kamera mitt ble også ødelagt på NM, ellers hadde jeg hatt med mye mer videoer.. Men fikk filmet noe, men her er den videoen jeg laget. Ikke bra i det hele tatt, men får håpe den for holde. Den skulle egentlig kommet for noen månder siden.Endelig er litt kommet av det tunge hodet mitt, så trenger ikke å tenke på dette noe mer. Men jeg er stolt over jentene, og brukte så utrolig mye av min tid, of har offret en del, så det er synd ingen får se den jeg bruke så ekstremt lang tid på. 

- Hva syntes du om videoen? (plis, les det jeg skrev om du skal svare på spørsmålet) 5 kommentarer

Mia og Pia

29.06.2012 kl.22:58

Stilig video! Hadde aldri klart sånt jeg.. -.-

- Mia ♥

Hadde blitt utrolig glad om du/dere orket å stemme på meg her:

https://www.nyttbredband.no/ferieonsker/onske&id=4feae576181734feae576181b44feae576181f3

elisemarielles

29.06.2012 kl.22:59

Vil du stemme på meg?

Jeg er med i en konkurranse hvor jeg kan vinne en stor premie som betyr mye!

http://hellamfi.com/2012/06/29/we-found-love-elise-marielle-overby/

værsåsnill?

Besøker bloggen daglig til de som stemmer! (bare legg igjen en kommentar på bloggen min om du har stemt!)

IdaAdriana

29.06.2012 kl.23:02

Hvem er treneren deres? :)

Joachim

29.06.2012 kl.23:03

så bra video :)

Ta en titt, og legge igjen en kommentar ;-)?

helene

29.06.2012 kl.23:37

så kul video!! Jeg var også på NM og konkurrerte! går også på cheerleading! :)

Skriv en ny kommentar
Mitt navn er Helen, jeg er en jente som har bursdag sent på året og er 18 år, har veldig lite fritid, livet mitt går ut på, foto, cheerleading, ha det gøy og skolearbeid.
hits