jeg vant faktisk og bilder.

Jeg vet jeg ikke har vært flink å blogge i det siste, men jeg skal bli bedre. Har ikke helt hatt humøret til det, men skal prøve mitt beste å faktisk blogge. I det siste har jeg tatt bilder med venner og jeg har tatt bilde av en venn fra cheerlaget. Men de bildene legger jeg ut senere, men ikke nå. Tenkte å legge ut dem fra den dagen jeg var i byn med folk, siden jeg er jo så flink å blogge. dette var på torsdag? ithink. 

På bildene var jeg i byn (bergen) med Kristine, hele dagen, stian i begynnelsen, og christoffer senere på dagen. Møtte også folk underveis, haha.

Btw, jeg vant en foto konk, som du kan ser her:  http://mjjb.blogg.no/1341666026_vinneren_av_fotokonku.html#comment  helt utrolig, og er kjempe takknemelig at de valgte meg, bildet ble tatt i 2009, når jeg nettopp fikk kamera, og begynte å ta bilder. fikk blogg vudering og en liten overraskelse i posten. tusen takk!
Så har jeg masse bilder som kommer senere fra en annen dag, av en venninne. 2 kommentarer

Maiken ♥

08.07.2012 kl.02:31

veldig fine bilder! :-)

Marita og Julie

08.07.2012 kl.12:59

så fine og koselige bilder!! :D <3

Skriv en ny kommentar
Mitt navn er Helen, jeg er en jente som har bursdag sent på året og er 18 år, har veldig lite fritid, livet mitt går ut på, foto, cheerleading, ha det gøy og skolearbeid.
hits