jeg gjør alt for å reise!

jeg skal bare si en ting, fysøren som jeg gjør alt for å finne en resie ett eller annet sted, jeg har så lyst å resie vekk. Samma hvor, vil bare på ferie akkurat nå. Jeg skal til Oslo den 23. juli, men det er jo bare for å møte pappa igjen, siden han bor jo i Oslo. Jeg er så utrolig sjalu på alle som får resie, til Syden til og med til danmark. Jeg vil resie, men det kommer virkelig ikke til å skje. Vi hadde planlagt å ta en restplass til syden et sted, men tror virkelig ikke det blir noe av, for jeg ser hver eneste dag og turene blir utsolgt hele tiden. 

Jaja, så uhelig kan man være, får sikkert aldri reist noen steder igjen. Det kommer til å ta seg en tid, vet du et sted som ikke er så dyrt, som jeg kan resie? skal ikke alene altså, men mamma er så treg når det gjelder sånt. Kommer jo meg heller ikke inn på skole, håper sånn utrolig jeg kommer inn, men vet ikke når andre inntaket er. Vil inn på en skole som egentlig ikke skal være så vanskelig å komme inn på, men påbygg er det jo så mange som søker. Så får no bare vente å se!

blir stresset av skole, og får jo ikke reist noen steder, så kommer aldri til å få slappet av..


bildet er fra alcudia i fjord sommer. 

 Skal du noen steder, eller vært noen steder? 2 kommentarer

twilightish

12.07.2012 kl.08:37

1 inntaket på skole har begynt.

meg og tante var innpå og så på prisene for restplasser og de billigste var 3000 et eller annet og det var til Riga. eller var der 7000 og oppover.

Helen

12.07.2012 kl.10:36

twilightish: jeg vet det, har vært inne. skal til oslo og så på båt til tyskland, og jeg vet første inntaket er begynt. jeg er forsatt ikke kommet inn

Skriv en ny kommentar
Mitt navn er Helen, jeg er en jente som har bursdag sent på året og er 18 år, har veldig lite fritid, livet mitt går ut på, foto, cheerleading, ha det gøy og skolearbeid.
hits