sko sko sko sko sko sko

ikke at vi har verdens fineste gang i det hele tatt. Men jeg fant ut jeg skulle stille opp alle skoene mine for å finne ut hvilke jeg ville ha med meg, siden jeg reiser nemmelig til Oslo i 2 dager, så til tyskland med en sånn båt, skal på sånn cruse ting tang.. ahha samme shiten, kommer meg no allefall litt vekk, selv om jeg faktisk utrolig nok har lyst å være i Bergen, siden resier til Oslo igjen den 23. juli til pappa. Men et blir sikkert kos.

men dagen min startet med stå opp tidlig, for å skaffe justin bieber billetter til meg og en venninne, jeg fikk! sånn akkurat før alt var utsolgt, det var liksom bare det igjen. Skal si jeg har stresset for de, jeg er ikke noe fan av han, men han har ikke gale musikk, og jeg gjør alt sammen for venninnen min så! fordi med henne er det en annen sak, skal si hun liker virkelig justin bieber. Så hun fikk en glad melding på jobb idag.

Men jeg må pakke ferdig, skal opp tidelig, eller for meg er alt før 3 tidelig.. ahhaha, flyet til Oslo går 3, siden jeg har ferie.

 
jeg har aldri hatt så mange sko som i år, omtrendt alle skoene er kjøpt i år eller fått i år. selvfølgelig glemte jeg noen sko. haha
5 kommentarer

Karita Moen

12.07.2012 kl.22:53

Hei, så fin blogg du har!! Jeg deler ut gavekort som du kan bruke på akuratt de skoene du vil ha!

Meld deg gjerne inn i konkurransen på bloggen min nå! :)) Veldig enkle regler!!

Maiken ♥

12.07.2012 kl.22:56

ganske masse sko, ja!

LINDA TØNDEL

12.07.2012 kl.22:56

så mange sko :P

Heidi Gustad

12.07.2012 kl.23:00

det var meeengder sko ja!

Julie Almestad Sævik

12.07.2012 kl.23:09

mange sko ! :D

Skriv en ny kommentar
Mitt navn er Helen, jeg er en jente som har bursdag sent på året og er 18 år, har veldig lite fritid, livet mitt går ut på, foto, cheerleading, ha det gøy og skolearbeid.
hits