Vil hjem til Bergen nå!

Har hatt en ganske fin dag idag, fint vær og grilling med god mat. Men når vi grillet begynte det å lyne, og regne noe sykt. Men vi var på besøk hos noen, og ble der alt for lenge syntes jeg da. Så er sliten, men orker ikke å legge meg. Jeg er ikke i helt humør til noe heller, siden er rett og slett sur på folk. Syntes når man er voksen at man skal kunne oppføre seg mot andre, om jeg hadde oppført meg sånn mot de hadde jo jeg blitt drept så. Hater urettferdig behandling, men sånn er livet, når jeg kommer tilbake til Bergen, så trenger jeg ikke å reise tilbake til pappa på lenge, så da går alt fint.

lurer på hvordan det skal bli når jeg blir eldre, kommer sikkert til å ende opp med å bo med 70 katter, no alle fall det jeg har planlagt å langt. fy søren så jeg har lyst å flytte ut, men en ting jeg vet er at jeg skal bli i Bergen eller et annet land.  

Ikke at jeg ikke har hatt det fint her, men er lei av å reise, så vil hjem. Og når folk ikke kan oppføre seg orgentlig så orker jeg rett og slett ikke. 


ja, så har helen faktisk fått ring skille, haha, derfor er ringen på den andre fingeren btw. 

Men nå skal jeg ta å gjøre meg klar til å gå til sengs, i think. 2 kommentarer
fine bilder:D

natta!

Emilie Skaget

05.08.2012 kl.01:57

sykt fine bilder! :)

Skriv en ny kommentar
Mitt navn er Helen, jeg er en jente som har bursdag sent på året og er 18 år, har veldig lite fritid, livet mitt går ut på, foto, cheerleading, ha det gøy og skolearbeid.
hits