Det er virkelig ikke lett.

føler jeg bare klager på denne bloggen, men har heller ikke vært i noe spessielt topp humør de siste ukene. Siden alt jeg gjør bli jo feil uansett, så hvorfor gidde å være glad og smilene hele tiden når uansett hva du sier eller gjør er galt. Ja, tror jeg er litt deppa for tiden, men så er det jo heller ingen som får det med seg, bare til så sitte et lite smilefjes på det, så kan ingen se det. For da pluttselig ødelegger du for alle andre her i verden. 

Idag har jeg ikke peiling på hva jeg skal, lite sannsynlig ingenting, bare kjede livet ut av meg vel. Ikke at det er så mye å gjøre når man er i dårlig humør, enn å klage til bloggen, siden det er det eneste stedet du faktisk kan få ut det du mener uten at du blir slengt dritt opp i tryne av din egen familie. Det er så masse å tenke på for tiden, gleder meg på en måte til å begynne på skole igjen, siden må nesten bare få startet slik at jeg kan finne ut hva jeg vil med livet. Det er så utrolig mye å tenke på, hva man skal bli, hvor man ender opp, om han i det hele tatt blir lykkelig? Jeg er nå snart 18 år og dette er mitt siste år på vidergående skole, og jeg har virkelig dårlig tid med å finne ut hva jeg vil. Skal jo ha muligheten til å kunne tjene nok penger, slik at jeg kan flyttet ut. 

og det er jo heller ikke så lett å finne seg noe når man skal bo alene. Så det blir så mye å tenke på, siden man vet rett og slett ikke hva som skjer, og når livet bare flyr forbi deg. Men jeg har tenkt på masse jeg har lyst å bli, har lyst til alt omtrendt, men så er det jo å få gode nok karakterer til å klare å komme deg videre, så det blir lett mye å tenke på og da blir man heller ikke i verdens beste humør når alt blir bare presset inn på deg.

haha, masse klaging dette her, gleder meg bare til å komme i gang, så får jeg bare ta å stå på. 


et bilde jeg laget til en lyrics konkurranse, tok bildet av en venninne av meg på båten nå for ikke så lenge siden. 

Fikk lyst å legge det ut her, men nå skal jeg ned å spise middag. 


 Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar
Mitt navn er Helen, jeg er en jente som har bursdag sent på året og er 18 år, har veldig lite fritid, livet mitt går ut på, foto, cheerleading, ha det gøy og skolearbeid.
hits