Endelig hjemme, etter å bli sendt hjem fra Oslo.

Oida, har glemt å blogge siden jeg ble sendt hjem fra Oslo, haha, laaang historie, er no allefall overlykkelig for å være hjemme skal jeg si. Du aner ikke hvor mye jeg har savnet Bergen, skulle egentlig være i Oslo til den 13, men neida, jeg fikk komme hjem tidligere, og det har vært fantastisk, kom hjem i går? mener jeg, hahah, men har vært med kristine i går, møtte henne rett etter hun var ferdig på jobb, så tok vi turen til byn. Og idag var jeg med kaja en stund, hun reiser hjem til Oslo idag, men rakk henne akkurat! det er jeg glad for, var med søsteren hennes da jeg var i Oslo, men så var hun ofc i Bergen. Men nå fikk jeg møtt henne, hun skal kanskje flytte hit som jeg håper! 

men hun sa hun skulle flytte uansett, om hun fikk lov, men når det blir, neste, eller året etter. Har ikke peiling, men har hatt en kjempe koselig dag med henne idag. Fikk snakket mye, og sett litt på film. Håper ikke det er lenge til neste gang, har kjent dem begge siden 6 klasse, via habbo og gosupermodel faktisk. haha

Ble jo egentlig ikke sendt hjem, valgte det mer selv. Men har en goood grunn til det, så er GLAD for å være hjemme, pappa får heller ta å komme til Bergen, om han vil se meg før justin bieber konserten neste år. 

Men jeg er dau trøtt, må bare vente på maten i det spillet på iPad er ferdig, hahaa, sånn facebook spill ting? som heter cafe world, spilte det før, ble lei. Men en eller annen merkelig grunn så er det ganske gøy på iPad. Mamma har fått seg en nå nettopp før jeg kom hjem, så jeg bruker jo den HELE tiden. 

Skal ta å bli flinkere nå, er endelig hjemme i Bergen, i morgen skal jeg være med Kristine etter hun er ferdig på jobb, så da bli det byn. Er faktisk meldt veldig fint vær framover, endelig. 


 Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar
Mitt navn er Helen, jeg er en jente som har bursdag sent på året og er 18 år, har veldig lite fritid, livet mitt går ut på, foto, cheerleading, ha det gøy og skolearbeid.
hits