smile til the kamera.

Ja jeg vet, har ikke blogget på en stund. Men tror bare ikke jeg har hatt tid rett og slett, men skal prøve å lage mer tid til det fremover. Har faktisk bare hatt et sosialt liv, det er min unnskylding. Men nå tenkte jeg å spille litt sims, skal ta noen bilder for en fyr i morgen, gleder meg til å få brukt kamera igjen og tatt noen bilder. Men spørsmålet er jo om det blir noe av, siden vet jo bare når, men ikke hvor. haha, men samme det, trenger å slappe litt av sånn egentlig, siden har vært så mye ute, var faktisk på fjellet, tannlegen og rebekka, i litt feil rekkefølge men greit. 

 

bilde av meg og stine, fra byn på tirsdag? for en gull fisk hukommelse jeg skal ha då, det var utrolig koselig, lenge siden sist jeg så henne. men har no allefall gjort noe hver eneste dag, så nå er det på tide å slappe litt av, etter jeg har tatt de bildene, har jeg faktisk ikke så mye tid før skolen begynner igjen, men det er egentlig like greit, siden jeg trenger å ha et sosialt liv. Så det er faktisk bare veeeldig positivt at jeg kommer meg ut hver dag, i forskjell til før da jeg satt inne hele dagen. 

Men nå skal jeg spille litt sims, får håpe det blir noe av i morgen då, har ikke tatt bilder på en stund. 
 Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar
Mitt navn er Helen, jeg er en jente som har bursdag sent på året og er 18 år, har veldig lite fritid, livet mitt går ut på, foto, cheerleading, ha det gøy og skolearbeid.
hits