Oi, holdte vist ikke den så lenge.

Hei folkens, greide ikke å holde meg så lenge med den såkalte pausen min, tror det er mer for at jeg ikke greier å sove og det er vel ikke noe vits med pause. Tar rett og slett å blogger når jeg har tid.

Akkurat nå ligger jeg bare her på overnatting hos Kristine, hun jeg et med hele tiden. Vi var i 18 årsdag til en venninne i går, det var gøy og koselig. Jeg har litt av en hodepine idag, men det har jeg alltid så sjokk. Men ellers er alt strålende uten om det faktum at jeg ikke får sove, men det var litt deilig å bare ligge her å slappe av.

Jeg blogger fra iPhone så, må ta den på lading, no more strøm. Det må jeg nesten ha, så sier vel blogges, kanskje jeg tar å sover videre, har ikke akkurat så mye søvn, og det er jo skole på mandag klokken 1, heldig med tiden, da blir det vg3 påbygg på årstad, gått der alle tre år. Var meningen at innlegget skulle være ferdig, men neida.

Fy som jeg gleder meg til russetiden, dette året som jeg faktisk blir ekte russ.Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar
Mitt navn er Helen, jeg er en jente som har bursdag sent på året og er 18 år, har veldig lite fritid, livet mitt går ut på, foto, cheerleading, ha det gøy og skolearbeid.
hits