Bilder fra 18årsdagen til Alejandra

hei hei folkens!

tenkte at jeg skulle legge ut noen bilder fra 18 årsdagen i går, skrev litt om den tidligere? eller husker faktisk ikke helt akkurat nå, er ikke i helt topp form så orker ikke å tenke. Ble vel litt for mye kake på meg i går. haha, men ellers var det en ganske kjekk dag, hilste på nye folk og blandet litt for mye drikke til bursdag barnet, men har fått masse godte tilbake meldinger. Alle jeg laget var vist kjempe gode, og laget mange skal jeg si til alle sammen.. siden jeg syntes det er så gøy, no allefall når bursdags barnet blir drita på det du ga henne. Men hun lovet meg en gang, men det var egentlig ikke meningen.

Kanskje jeg har en framtidig jobb som bartender? haha, neida, tror ikke akkurat det er drømme jobb ønske mitt, men tror heller ikke det hadde vært så ille.


hun fikk en kopp av meg og kristine, som du kan se på bildene litt lengre ned, så laget jo jeg sånne fulle glass til henne.. så ikke rart hun reagerte. 


den hadde til og med en sånn gøy pling ting på toppen, så når hun var tom så plinget det. haha, se liket der bak hahameg, kristine og alejandro 
ja, så her var noen få av bilden fra i går, orker ikke å legge ut fler, tror jeg skal ta å se litt på drop dead diva, og spise opp middagen før jeg legger meg igjen. Skal jo på skolen i morgen, og må være frisk og opplagt til i morgen, heldigvis begynner jeg ikke før 13:00 men skal møte noen venninner 12:00, kommer til å bli tungt å gå påbygg. men dette skal jeg greie, uansett. 
2 kommentarer

Katrine - My fashion diary

19.08.2012 kl.18:03

Så utrolig moro da! Koselige bilder :-)

Silje Rugaard

19.08.2012 kl.18:32

Så kjempe kjekt ut! :)

Skriv en ny kommentar
Mitt navn er Helen, jeg er en jente som har bursdag sent på året og er 18 år, har veldig lite fritid, livet mitt går ut på, foto, cheerleading, ha det gøy og skolearbeid.
hits