JEG KOM MED PÅ LAGET<3

Gjett hvem som faktisk kom med! jeg kom med på laget, wiii da blir Eiker neste mål! for de som ikke vet det er det en cheerleading konkurranse. Fy søren som jeg gleder meg til å starte med treningene igjen, ååå er så gald. Trodde ikke jeg skulle komme med, uttaket var i går, jeg ble også syk i går, var ikke så ille i begynnelsen av dagen, men så gikk jeg på fjelltur med naturfagen med for lite klær.. så ble bare mye værre.. jeg kom dit, gikk fint i begynnelsen, men så ble jeg bare værre og værre.. ble svimmel og begynte å få problemer med å flytte på meg, var pluttselig helt utslitt av ingenting, kan ikke fordra å være syk. Men hvorfor i går? ååå, men kom med selv om! og det er jeg overlykkelig for. 

Så ser fram til en lang og herlig sesong med Storm Lightning! Dette bli 2 konkurranse min, den er i november, rett før bursdagen min. Sist gang jeg var med på konkurranse, første gangen altså, var NM 2010. men så har vi ikke hatt lag også har vi fått trenere, men så var jeg for gammel til å stille i år, men nå har vi både junior og senior! og denne sesongen så blir vi coed, som betyr at vi både er gutter og jenter.Blir også nye drakter, mener det er mangedrakter... ikke akkurat det gøyeste i verden, men elsker sporten så.

 


mange nye og gamle folk siste trening før sommer, jeg tar bilde så er ikke med, men noen her går er kommet med på enten skylight eller lightning, detter er både senior og junior. syntes bilde er litt stilig, har mange bedre å bruke, men orker ikke å lete.

 Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar
Mitt navn er Helen, jeg er en jente som har bursdag sent på året og er 18 år, har veldig lite fritid, livet mitt går ut på, foto, cheerleading, ha det gøy og skolearbeid.
hits