random bilde

jeg stod opp alt for tidlig idag, så er dau trøtt, men fikk ofc ikke sove igjen da. Jaja, får ta å gjøre litt skole arbeid på en søndag. På tide å dø, men dagen begynte med meg ligge i sengen å skulle se på klokken, der var det faktisk en melding med god morgen også faktisk. Så hvor mye klokken var, å tenkte ååå, hvorfor stå opp nå.  Men så prøvde jeg å sove igjen, etter mine lange forsøk på å sove, endte jeg opp med å sitte å sende meldinger og se litt på forskjellige serier. Gikk inn å satt å så litt på tv og laget meg forkost, ikke at det ble så mye tv tittig, ser ALDRI på tv, så fikk jeg en telefon faktisk, så snakket litt i telefonen. alltid like hyggelig det, men da var klokken vel blitt i halv 1 tiden, så ble jeg bedd om å komme opp i fysak, har egentlig lyst, men er forsatt syk. Må nesten bli frisk igjen til første trening! 

Tror jeg kommer til å ha en veldig avslappende dag idag, uten om den delen at jeg faktisk er dau trøtt og ikke får sove igjen. Må sånn egentlig rydde rommet, men er for slapp haha. Nå føler jeg tiden begynner å gå fort her, så er det snart på tide å sove igjen. Har hatt et veldig rart humør i det siste, det flyger jo alle veier, og alt forvirrer meg for tiden og sier mye jeg aldri skulle ha sagt. Men uansett hvor lite jeg mener det, bare går det ut selv om, nå skal jeg spille sims og skrive videre på noe jeg jobber med. har ingen bilder å poste, så det ble et ganske random bilde av skoene mine, som jeg tror aldri ble postet noen steder. fra i sommer.

hva har du gjort i helgen då? Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar
Mitt navn er Helen, jeg er en jente som har bursdag sent på året og er 18 år, har veldig lite fritid, livet mitt går ut på, foto, cheerleading, ha det gøy og skolearbeid.
hits