fabelaktig.

Jeg skal si jeg er fan av det ordet. Tenkte jeg bare skulle ta å blogge et fort innlegg før jeg legger meg til å sove søtt og godt. Idag hadde jeg først en avtale, så ble den pluttselig brutt, også gikk jeg ut å tok noen bilder med en venninne, men så pluttselig skulle jeg vist alikevel, så var litt oppi fysak og stunet litt med folk. gjorde ikke så mye då, men har faktisk aldri holdt noen som har tatt scorp og bow før, det er så gøy å se på, ikke at dette er noe nytt for meg som nå når januar kommer har gått i 3 år. haha, har ikke stuntet sånn orgentlig på en god stund, så det er godt å få gjort det igjen. 

mye å tenke på, og faktisk mye å gjøre fremover, skole, trening, avtaler og på fredag skal en venninne ha 18 årsdag så det blir en fin start på helgen, så er det konfirmasjon på lørdagen! hehe

 

Men nå må jeg nesten sove, jeg er dau trøtt som vanlig, og skal på den fine skolen i morgen, har akkurat busspenger, så skal jeg møte en etter skolen, blir kjempekjekt dette her. Håper bare jeg finner en måte å skaffe meg nok til busskortet, får ikke stipend penger før fredag! elsker når busskortet går ut, det er så gøy når man ikke har penger. Tror jeg legger ut noen fler bilder i morgen kanskje. 


Men god natt og sov godt! 2 kommentarer

Blnr.

09.09.2012 kl.22:56

fin blogg (-:

-kommentere tilbakee?<3-

Merethe

09.09.2012 kl.22:58

Så utrolig fint hår du har :-)

Skriv en ny kommentar
Mitt navn er Helen, jeg er en jente som har bursdag sent på året og er 18 år, har veldig lite fritid, livet mitt går ut på, foto, cheerleading, ha det gøy og skolearbeid.
hits