fin fin dag

jeg er nå hjemme og slapper av, føler jeg er døds lei skole.. men skal fint klare og fullføre dette året, og prøve å få bedre karakterer! men har bestemt meg for å klare det, så nå skal jeg jobbe på novelle analysen min til i morgen, men først skal jeg skype litt, så skal jeg virkleig ta å gjøre den, fikk utsettelse til i morgen pga sykdom.

idag har jeg vært på egon med en venninne, bare sittet der og pratet etter skolen. Var kjempe hyggelig, ellers har vi diskutert klassebilde og russebil osv på skolen. Føler jeg bare gleder meg mer og mer til russetid nr 2, veldig grei klasse egentlig. Tror det ble noe sånn 40, 50, 60 talls tema eller noe sånn, bedre enn toppløs som noen kom med. 


meg og rikke på egon, jeg drakk sånn caffe latte med karamell, den var døds god. 

hun var så snill å spandere på meg så, da får jeg ta å gjøre igjen gjeld en annen gang, det var utrolig kos, men nå skal jeg spille tetris med henne, så blogges

 Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar
Mitt navn er Helen, jeg er en jente som har bursdag sent på året og er 18 år, har veldig lite fritid, livet mitt går ut på, foto, cheerleading, ha det gøy og skolearbeid.
hits