beste jeg har hørt på en stund!

oida, jeg har vist nesten ikke blogget på en måned. Så langt i livet har ikke det skjedd så mye spess egentlig, uten om

- fikk 4 på matte prøve, har strøket hele livet
- har gått opp i karakterer på påbygg, forstår ikke hvordan jeg kan få bedre karakterer når det skal være så vanskelig, med mine dårlige karakterer. 
- ble med i russestyret på skolen
 
ellers er det kommet litt ut av det nye albumet til Ellie goulding, min favoritt artist, elsker musikken! og de nye sangene er helt fantastiske! har ventet lenge på det. Så har endelig noe nytt å høre på, skal hun er drit kul i tillegg, har så lyst på håret hennes og stilen. Digger henne! Ellers idag har jeg vært på skolen, hadde sosiologi i 6 timer.. det var døll, men er glad for jeg gikk på skolen, siden vuderte sterkt og bli hjemme, siden var så trøtt og utslitt. Så var jeg med kristine, greide å sovne i badekaret før jeg skulle gå.. haha! en dag drukner jeg, skal jeg love deg. Vet ikke hvor mange ganger jeg har greid å sovne, så kom christoffer litt senere, så har faktisk hatt opphold på en scene et sånn sted han har kode til, Så var der litt.

haha, nå vet du alt som har skjedd i det siste i think. Har ikke noen andre bilder å ta inn for øyeblikket, så må kopiere fra facebook pga om jeg går inn på mapper er det virus, og da klikker hele pcen og slår seg av. 

Men nå skal jeg høre på Ellie videre, ååå bare elsker musikken. Én kommentar

Karoline

05.10.2012 kl.23:38

kjempe fint bilde:)

Skriv en ny kommentar
Mitt navn er Helen, jeg er en jente som har bursdag sent på året og er 18 år, har veldig lite fritid, livet mitt går ut på, foto, cheerleading, ha det gøy og skolearbeid.
hits