jeg vil bli mykere :-(

tenkte jeg skulle skrive et til innlegg, siden jeg har fått nye pute, og laken, rosa laken og stor pute, med svart dynetrekk! så kanskje jeg sover godt i natt? håper det. er faktisk klar for heldagsprøven i morgen, er så glad jeg er fritatt fra nynorsk, så da blir det bokmål! 

fant et bilde nettopp, tenkte å vise hvor lite myk jeg er nå, var mykere før, men det kommer seg, siden var mindre myk tidligere i år.. men sånn går det når man ikke gidder å tøye. Jeg ville no alle fall bare si god natt til folket der ute, om det i det hele tatt er noen som leser dette.

fikk et nytt fjes, for tror det funket bedre for bloggen! haha, neida, er ikke like myk som før, dette bilde er tatt ganske nylig. Så ville poste her, sånn at jeg kan se tilbake senere i år på forandring! får håpe det blir noe forandring da, haha.

Men jeg skulle jo egentlig skrive dette innlegget for å si god natt, og ha bilde et sted, sånn at jeg finner det igjen. Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar
Mitt navn er Helen, jeg er en jente som har bursdag sent på året og er 18 år, har veldig lite fritid, livet mitt går ut på, foto, cheerleading, ha det gøy og skolearbeid.
hits