Jeg skal klare det, er fullt bestemt!

Jeg har laget meg et mål idag, har egentlig ikke helt gått inn for meg at vi skal stille i noe som viser magen i Eiker Open (cheerleading konkurranse). Det gikk opp for meg, nå når vi fikk det klart hva vi skulle bruke, pga draktene våre er ikke kommet endå. Men de er jo magedrakter då, men idag går jeg virkelig inn for det, det er under en måned tIl eiker. Så jeg kommer aldri til å greie å gå noe mye ned, men jeg skal i hvertfall gjøre mitt beste! og kanskje jeg har gått en god del ned til NM neste år? det er ikke akkurat helt behagelig for meg å gå slik, gjør det for sporten! skal ikke si jeg hater meg selv, er ikke noe spessielt fornøyd heller. Jeg skal gå ned, det har jeg bestemt meg for, eller bli sunnere og bli bedre i form det skal jeg! 

Men nå er det endelig gått opp noe for meg, og jeg tror virkelig jeg har styrken nå til å greie det. Jeg sier det ikke at det kommer til å bli noe lett, og det tar sikkert en stund før jeg ser resultat. Dette er et mål jeg har satt for meg og er fullt bestemt på å klare, var flink en periode før, men så datt jeg helt ut. det er ikke lenge til Eiker og det er heller ikke lenge til jeg fyller 18. Så må helt sikkert holde meg unna drikke også, skal jo heller ikke bare drikke sprit, det blir dumt.

Jeg skal greie det, fullt bestemt. Så mine mål er:

- spise sunnere
- kutte vekk usunn mat
- trene -1-2 timer hver dag hjemme, (har utsyr) jogger ikke så lenge det er is ute. Utenom de dagen jeg har cheer trening. 
- skal bli sterker og mykere (hjelper for sporten min) 
- dikke mer vann, eller bare vann (var mye flinkere på det før) 
 

står HS, men ser ut som det står SH.. for navnet mitt altså Gamle bilder fra rett før trening, gikk igjenom arkivet mitt isted, så at jeg har blogget på denne bloggen siden desember 2010! tror jeg begynte å blogge i 2008-09 skal si det er ikke gale. Var mye flinkere på perioder då, siden igjenom min blogg historie har jeg vært på topplisten på mest leste og på førsteplass på mest aktive en liten stund.

Men jeg skal i hvert fall klare dette!

btw. så en film jeg må anbefale dere, den heter "de andre" det er en norsk dokumentarfilm. utrolig bra film, og endrer synet mitt noe helt sykt når det gjelder innvandring. 3 kommentarer

Marita og Julie

28.10.2012 kl.22:43

Stå på, du klarer det nok! :))

Dream it, Wish it, Do it

28.10.2012 kl.22:52

Høres spennende ut! Masse lykke , bare å stå på !!!

Lisa Malene

28.10.2012 kl.22:59

fine bilder :D

Skriv en ny kommentar
Mitt navn er Helen, jeg er en jente som har bursdag sent på året og er 18 år, har veldig lite fritid, livet mitt går ut på, foto, cheerleading, ha det gøy og skolearbeid.
hits