håper på at ting blir bedre!

Endelig ferdig med en sånn naturfag ting, så da kan jeg eeendelig sove.. skulle egentlig sove mye tidligere, da mener jeg sånn nesten etter jeg kom hjem. Men noe kom i veien for det, nå sitter jeg her stressa og frustret, haha er så lei skole, eller mer korrekt jeg er så trøtt og sliten, pluss verdens verste hodepine. Så det skal bli godt å sove, så våkner jeg til å hoppe i dusjen og komme forsent som vanlig. siden jeg må dusje, men er så flink å ikke orke å stå opp tidligere... Skal prøve mitt beste med å ikke komme forsent, det er egentlig ikke meg å komme forsent sånn sett, eller det var det før. men jeg syntes jeg skal kunne greie det når jeg vet jeg kan om jeg vil. Der ligger problemet, jeg gidd ikke. haha

Føler alt i livet mitt får til helvette for tiden, sorry stygge ord. Men av og til må man bruke dem, skjer liksom bare dumme ting, det har kommet en mini opptur av og til, men det er ikke ofte i det hele tatt. og når først en dum ting skjer, så er det noe stort ikke sånne små ting, eller kanskje de kan bli sett på som små ting, noe av det. Men det går no allefall veldig mye utover meg. Så vet virkelig ikke hvor jeg skal gjøre av meg for tiden, derfor plager jeg bloggen med dette nå, siden jeg trenger et sted og få det ut og trenger øvelse på skriving uansett.. haha! det er jo sant, man får øvelse ut av og skrive mest mulig. Så er jo jeg sånn som ikke orker og fikse opp i skrivefeil, men seriøst, vet liksom ikke hvor jeg skal gjøre av meg, er så stresset hele forbaska fordi ingenting går min vei i det hele tatt, alt går bare rett i bunn.

SItter i hvert fall her og håper på at en av dagene går det opp, eller i tiden fram over, skjer det noe som gjør meg i bedre humør, eller at ting begynner å gå mer rette veien for meg. Ikke alt for lenge til jeg fyllet 18, den 27 nov og den 23 nov resier jeg til cheerleading konkurranse i drammen og den 22. åpner vestkanten (ikke at det er så spess). Så skjer en del i november,og ja! glemte det nesten, får også en fetter i november! så da har vi jo i november:

cheer konkurranse
fyller 18
får en fetter
vestkanten bli mye større, 2 min unna, og jeg elsker å shoppe haha!

så kanskje ting kan bli litt bedre?

Én kommentar

Marita og Julie

31.10.2012 kl.23:42

Kjempefint bilde! :))

Skriv en ny kommentar
Mitt navn er Helen, jeg er en jente som har bursdag sent på året og er 18 år, har veldig lite fritid, livet mitt går ut på, foto, cheerleading, ha det gøy og skolearbeid.
hits