er ikke i morgen før det blir lyst.

Heeeeei folkens.

sist innlegg var et gjeste innelgg, som går an å se, om du gidder å lese da. Men skal si, innlegget er ganske morsomt, det er kjære Helén som jeg er hjemme hos nå som postet. Tenkte jeg kunne fortelle at jeg har fått meg tumblr igjen, følg meg om du vil livingfuck.tumblr.com (ja, ganske snasent navn) kom bare ikke på noe bedre, haha. Idag har jeg vært på kino med Helén og sett på paranormal acticity 4, ganske overdreven morsom film, men en del kveppe scener, ikke noe skummel, men egentlig ganske bra, siden den var morsom, tror den heller skulle blitt regnet som komedie/skrekk haha.. 


ser ikke akkurat så våken ut da, men smiler :-) 

Men har ikke så mye mer å skrive enn at jeg storkoser meg her, ganske sent, eller tidlig blir det vel! i morgen blir det vel sovetid. altså, når jeg sier imorgen, mener jeg når det blir lyst og jeg faktisk føler det er søndag haha. vi bloggesÉn kommentar

Trine Jensen

04.11.2012 kl.11:48

herlig, da :)

Da jeg så overskriften din tenkte jeg på jødene; som tenker at en ny dag sarter når solen går ned hver kveld :)

Skriv en ny kommentar
Mitt navn er Helen, jeg er en jente som har bursdag sent på året og er 18 år, har veldig lite fritid, livet mitt går ut på, foto, cheerleading, ha det gøy og skolearbeid.
hits