stengte biblioteket pga kulde, steng kjøleskapet

yoo,  idag har jeg hatt min vanlige rutine, stå opp, dusje, forsent på skolen, nesten sovne på pulten, bybane, buss så hjem. Kan si at det ikke er helt riktig då, siden jeg er egentlig litt flinkere å komme presis, og jeg pleier å være mer våken, haha. men ikke så mye i det siste, må begynne å bli flink igjen. Våknet å tenkte, jeg skal greie å gå på skolen, og det samme sa jeg får jeg lå meg, var så utrolig trøtt. Men sikker fordi jeg var ute både fredag og lørdag, og får ikke sove om natten, har ikke fått så mye søvn jeg. Jeg er stolt over at jeg greier å gå på skolen! tror jeg skal legge meg straks, er såpass trøtt, så tror snart det er på tide.  

har hatt det utrolig gøy i helgen, lørdagen var best! er så utrolig glad for å være 18, du har ingen aning. Men det koster penger å bli 18 altså, fikk nytt kort idag, er i minus, flott å være 18. Neida, jeg fikser det, eller mamma fikser det. Ja, tenkte også å bli flinkere å blogge! Skal legge ut noen bilder jeg tok 1 desember av den lysfest tingen i byn. Har jo kjøpt ny linse som han butikk mannen sa jeg kommet til å elske. Så sant! elsker den.

stengte biblioteket pga det er for kaldt, og læreren bedde en i klassen stenge kjøleskapet, de mest normale tingene jeg har hørt på lenge. (det er vist et kjøleskap på naturfagsrommet)

Var ute en pitte liten tur for å ta noen bilder til en skole oppgave jeg har, men bildene ble ikke så bra, så jeg tar heller de andre jeg tok.  Jeg går påbygg, ikke noe media altså, og har aldri gått det heller. En merkelig grunn skal alle tro det, men det er ikke sant btw. 


bildene ble tatt isted, nydelig med snø.... det er fint, men ååå det er alt for kaldt!! jeg før, pakker meg inn i alt mulig rart, forsatt like kaldt! 

Tenkte jeg kunne også si de har lyst å stenge skolen jeg går på pga for dårlig luft, akkurat de vi klaget på da jeg gikk i første klasse på samme skole, det tok tid før de innså det. Ikke at jeg vil de skal stenge skolen da, da får de vente til jeg er ferdig. Men jeg skal sitte å putle litt på noen bilder tenker jeg, så kommer de ut så fort jeg har redigert de jeg ble fornøyd med, om det var noen da. Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar
Mitt navn er Helen, jeg er en jente som har bursdag sent på året og er 18 år, har veldig lite fritid, livet mitt går ut på, foto, cheerleading, ha det gøy og skolearbeid.
hits