facebook streik

Jeg er sur på nettet og jeg er sur på facebook, så har gått i streik, så om noen vil ha tak i meg, så får det bli på mobil. har holdt meg unna en del timer nå, haha.. eller mer korrekt har sovet i hele den tiden, forhåpentligvis går jeg ikke på facebook i søvne. Tror jeg må ha et problem, for det er ikke lett, har sikkert masse meldinger og andre ting, håper virkelig ikke det er noe viktig, om det er det så går det an å ta det på telefon, jeg har mobil, som også er i facebook streik, men så har jo jeg ikke sett på mobilen min på en stund, har stegt av alle varsler fra facebook. 
har mye å tenke på, så det er sikkert like greit jeg bare tar en pause, for akkurat nå. 

Det er virkelig ikke bra å være så avhengi, kanskje jeg skal ta meg en datapause i juleferien. Akkurat som jeg greier det, sitter å printer ut bilder, tenkte å lage noe ut av det. Det er jo snart jul og greier!  ja og grunnen for at jeg er sur, er fordi ingenting vil laste, alt bare klikker. Egentlig er det nettet jeg må være sur på, men det er jo bare facebook som kødder seg. Så er det ganske positivt å gå vekk fra facebook en stund, siden må gjøre ferdig en skole oppgave i foto til i morgen, vil endre litt på den.

 
jeg er hun med utrolig lyst hår på dette bildet, nede som ikke ser inn i kamera haha, ser jo hvitt ut. 

Igår var vi ute å spise på pasta sentralen med lightning (cheerleading laget), det var utrolig koselig, det var en sånn liten jule avslutting for oss senior, vi gikk ut i bilveien i byn for å ta et bilde, syntes det ble så julestemmning i bilde, så nå har jeg nytt forsidebilde. Utrolig kjekt, og har et fantastisk lag, glad for at jeg alltid holdt meg til Storm, uansett hvor vansklige tider det var før nye trenere, og nå er alt helt herlig, til og med vunnet et gull. Så nå har hele laget 2 gull,på de to konkurransne vi stilte på etter å ha fått nye trenere! de er fantastiske. Imorgen har vi juleshow, så gleder jeg meg til etter jul når vi begynner på til NM, om jeg får vært med.

 men nå skriver jeg utrolig mye, og må jobbe videre, blogges.Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar
Mitt navn er Helen, jeg er en jente som har bursdag sent på året og er 18 år, har veldig lite fritid, livet mitt går ut på, foto, cheerleading, ha det gøy og skolearbeid.
hits